top of page
Αναζήτηση

Φούρνος Θ.Σαπουντζής Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ανακαινίσαμε τον παραδοσιακό φούρνο του κ.Σαπουντζή που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε όλη την επίπλωση του καταστήματος, άνετη αρτοθήκη ακριβώς πίσω από το παραδοτήριο, ουδέτερη βιτρίνα τεσσάρων επιπέδων, θερμενόμενη βιτρίνα επίσης τεσσάρων επιπέδων, ραφιέρα όρθια με αποθηκευτικά ντουλάπια και συρόμενες πόρτες με κρυφό φωτισμό led για να αναδεικνύουν τα προϊόντα.

Η εταιρεία μας ανέλαβε εξολοκλήρου την 3D διακόσμηση σε ρεαλιστικό επίπεδο με την χρήση του προγράμματος 3dsMax για να γίνει κατανοητή η πρόταση στον πελάτη. Χρησιμοποιήσαμε γήινες αποχρώσεις σε μπεζ, λευκό και υφή ξύλου για ένα οικείο και παράλληλα ζεστό αποτέλεσμα που αρμόσει σε έναν φούρνο με μοντέρνα χροιά.


Επιπρόσθετα, αναλάβαμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή των ταμπελών του καταστήματος με την επωνυμία σε φωτεινή σήμανση.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Σαπουντζή για την άρτια συνεργασία και την εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας. Σας ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες στον τομέα σας!



23ο χλμ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

τηλ. επικοινωνίας: 23940 32200


45 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Αρτόζα 2023

bottom of page